29 januari 2017
17:15

Otterbäckens BK

Referat: SK Höjden P16 - Otterbäckens BK

I snålblåsten på Ruddalen var det då dags för match mot Otterbäcken, ett Otterbäcken som vi lärt känna som ett lag som spelar tufft och matchen i söndags var inget undantag.
Vi är inne i en tuff period med mycket sjukdomar och halvkrassliga spelare just nu vilket gör att den illa "extra" kicken i åkningarna saknas just nu.Spelmäsiigt är första halvlek jämn och Otterbäcken tar inte orättvist ledningen i 24 min på straff, efter detta tar vi över matchen något och gör två snabba mål genom Z och Felix innan Otterbäcken kvitterar till 2-2.
I andra sätter vi högre press och har bra grepp om det hela men en långboll ställer försvaret och lite snopet gör OBK 2-3.
Vi låter oss inte nedslås av detta utan fortsätter trycka på och genom två vilje mål av Jakob och Jensen tar vi ledningen med 4-3 och OBK tar timeout.
Nu känns det bra men har inte marginalerna med oss, ett mål tveksamt bortdömt, ett friläge avblåst för oss när det är utvisning på en OBK spelare, där borde det vart en avvaktande utvisning. Vi får en 5min för att vi slår tillbaka bollen när OBK har frislag och en 10min när en trasig klubba lämnas på plan ,onödigt visst ,men samtidigt lite hårt med tanke på de ganska fula grjerna som OBK spelarna kommit undan med under matchen.
Här tappar vi matchen 4-4 i 77 min och 4-5 i 84min, tungt ,tungt.
Men dom här killarna har en grym moral och en härlig inställning, ger inte upp och med endast tio man tvingar vi fram en hörna, Jakob får grym träff, målvakten räddar och Viktor B är framme på returen och trycker in 5-5, vi pressar på sista minutrarna och har ett par chanser att avgör men matchen slutar 5-5. Puh